Антитіла в гостях у tochka.net

11

8 декабря, в столичном клубе Atlas состоится долгожданный совместный концерт двух дружественных коллективов – Антитіла и белорусской группы Без билета. Антитіла все лето работали над новыми песнями и звучанием. Группа уже успела презентовать две песни и два видео – "Танцюй" и "Одинак".

 

В феврале 2016 года Антитіла отправляются в большой всеукраинский тур "Сонце" в поддержку нового пятого альбома, релиз которого запланирован на декабрь 2016 года. Группа посетит более 35 городов Украины.

 

Альбом "Сонце" выйдет в продажу 9 декабря и будет доступен на официальном сайте группы. Принимая во внимание пожелания поклонников и то, что CD не всегда удобны в использовании, группа приняла решение издать альбом сразу на двух носителях – CD и Флеш карте в упаковке DigiPak.

 

9 декабря участники группы Антитіла с удовольствием ответят на все твои вопросы.

Ответы 27

Ірина:
6
Доброго дня! Дуже рада вас сьогодні бачити :) Маю наступні питання, на які дуже хотілося б отримати відповідь) Отже : 1. Новий альбом, за вашими попередніми описами, буде повний експериментів. А чи не виникало бажання поекспериментувати з уже існуючими піснями, додавши їм "ізюмінок" у виконанні? Наприклад, ваша акустична "Птаха" вийшла вдало. Чи не хотіли б ви дати нове життя старим пісням? Бо, певне, грати постійно одне й те саме роками набридає. 2. У вашому турі є момент, де 10 концертів підряд. ЯК? Вам себе геть не шкода? З чим пов'язаний такий тісний графік?
Ні, не набридає :) Навіщо? Люди вже полюбили ці пісні, вони запам'ятали їх саме такими, навіщо їх змінювати? Було б цікаво, якби їх змінив хтось інший - це ремікси або інше аранжування. А нам цікаво створювати нові пісні. Це пов'язано з тим, що не дуже великий період для можливої гастрольної діяльності Україною - пізніше починаються свята, релігійні свята, потім травневі свята. Тому треба встигнути заїхати до всіх, зробити все це за лютий, березень і кілька днів в квітні.

Понравился ответ? Поделись:

Юля:
5
А чому такі дорогі білети ???
Сергей: Мы старались сделать все, чтобы они были максимально доступными. Вы видели курс доллара? Тарас: Оренда звуку та світла - все рахується в еквіваленті до грошей, а гроші у нас - або американський долар, або євро. Ми намагаємось втримувати ціну на квитки, але насправді не дуже приємно таке чути про дорогі квитки, тому що ми завжди намагаємось демократично відноситись до ціноутворення. Просто порівняйте з іншими артистам - я думаю, що Ви помиляєтесь у своєму твердженні.

Понравился ответ? Поделись:

Артём:
4
Тарас, як ви відноситесь до ідеї стати суддею в проекті "Голос"?
Тарас: По-перше, мені ніхто не пропонував. Якби запропонували - то і з задоволенням став би. Особливо в "Голос. Діти". Я дуже люблю дітей і ми обов'язково б зробили щось неймовірне.

Понравился ответ? Поделись:

Екатерина:
3
Новый альбом - это как ещё один творческий ребёнок.Как он зарождался?Долго ли вынашивались идеи?Были осложнения?
Всім привіт! Ми - гурт "Антитіла" - Тарас та Сергій . Альбом виношувався в голові досить довго, останні півтори роки, з моменту випуску попереднього альбому. А, власне, всі ці ідеї, різні задумки - всі вони вихлеснулись в студії та реалізувались в пісні за два останніх місяці. В дуже оперативному режимі, але дуже легко - без творчих мук. Альбом видався легко, власне, він і звучить дуже легко, позитивно і світле. Сергей: Небольшие муки были с десятком песен, которые не успели войти в альбом. У нас в планах уже есть следующий альбом, который мы думаем выпускать в сентябре-октябре.

Понравился ответ? Поделись:

Ксеня:
3
Доброго дня, я ваша велика шанувальниця. Минулого року була на концерті у Франківську. Після концерту ще тиждень не могла розмовляти (підспівувала кожну пісню). Потім був фестиваль "Файне місто" з Вашою участю, де настрибалась досхочу. Цього року планується концерт у Драмтеатрі. Трохи засумувала. Чому Ви обрали саме таку локацію? При такій енергії, яку Ви віддаєте, просто неможливо буде всидіти на одному місці
Насправді це вже місцева проблема необхідних залів - ми вже вибираємо з того, що є. Власне, в залах, де є сидячі місця є можливість потанцювати, вони не обмежують. Завжди є місце перед сценою, є місце в проходах і, власне, люди так і роблять - хто хоче, той встає і танцює. Практично кожного концерту танцює половина залу. У нас дуже різна вікова аудиторія - і діти приходять, і бабусі, комусь хочеться посидіти, комусь хочеться постояти. Мені здається, що і в такому форматі можна знайти свої плюси. Сергій: На наших концертах в театрах та філармоніях ліпка зі стін валиться, головне - не займатись вандалізмом і не повертатись задом до людей поруч.

Понравился ответ? Поделись:

Дар'я:
1
Тарасе, чи не плануєте зробити дует зі своєю дружиною, адже її голос так гарно звучить у стилі рок?
Дякую! Не планую.

Понравился ответ? Поделись:

Гудак Юля:
1
Чи плануєте ви зустрічі зі студентами? Якщо так, то в яких містах? І чому в списку концертів немає Умані? Вас тут дуже сильно чекають*)
Якщо ви дійсно хочете, щоб ми приїхали - завжди можете вимагати приїзду гурту "Антитіла", наприклад, на День міста Умань. Ми залюбки приїдемо!

Понравился ответ? Поделись:

Ann!ka:
1
Чи привезете альбоми на флешках у Білорусь?
Обов'язково привеземо.

Понравился ответ? Поделись:

Олена:
0
Скажіть будь ласка,чому з гурту пішов Нікіта Чухрієнко?Ви з ним залишились в гарних стосунках?
Нікіта Чухрієнко пішов з гурту, тому що він прийняв таке рішення, а ми його не тримали. Стосунки у нас ніякі на даний момент. У нас новий гітаристи Дмитро, який прекрасно влився в колектив, доповнив його своєю творчістю, своєю майстерністю та своїми думками. Власне, ви це почуєте в новому альбомі, який ми представили. Ми рухаємось вперед, у кожного свій шлях - у Нікіти Чухрієнко свій шлях і у групи "Антитіла" теж свій шлях. Це життя.

Понравился ответ? Поделись:

Катерина Пилипчук:
0
У вас є чітка життєва і політична позиція, багато зірок з певними політичними позиціями йшли в Верховну Раду, Ви не плануєте стати політиком у майбутньому?
Ні, не планую. Можливо, це колись станеться. Але в найближчому майбутньому я себе не бачу в політиці.

Понравился ответ? Поделись:

Катерина Пилипчук:
0
Якщо буде можливість зробіть, будь ласка фан-зустріч у Києві як це було минулого року.
Насправді ми завжди намагаємось приділяти багато уваги вам - тим людям, які приходять на наші концерти. Ми завжди робимо автограф-сесію після концерту і дуже часто вона довше, ніж сам концерт. Чесно. Тому, якщо Ви дійсно хочете зустрітись з нами, задати якесь запитання, то завжди можна підійти сфотографуватись, взяти автограф. Якщо збереться якась критична маса людей, які хочуть перед концертом побачити гурт "Антитіла" і поспілкуватись, то організатори завжди йдуть на це, їм це теж цікаво. Все залежить від вас! Коли ми вирушаємо в тур, то ми повністю віддані в цьому напрямку - це і саудчеки, і концерти, і зустрічі з фанами. У нас турова поїздка - тому, будь ласка, звертайтесь до організаторів на місці і все буде!

Понравился ответ? Поделись:

Катерина Пилипчук:
0
Які враження у хлопців "БезБилета" від України?
Класні! Вони вже відео постять в Фейсбуці, кажуть, що вже другий ящик пива збирають : ) Вони дуже задоволені, вони дякують українцям, дякують киянам! Вони хочуть сюди повернутись, хочуть потрапити на українські фестивалі цього літа - і ми постараємось, щоб вони потрапили. Дякуємо всім, хто був вчора на концерті! Дякуємо, що так гарно приймали гурт "Без билета" - завжди важко виходити виступати перед людьми, які ніколи тебе не чули, це була нова для них аудиторія, яка дуже тепло їх прийняла. Ми самі були здивовані, що вийшов такий симбіоз, тому, думаємо, що це не остання зустріч - запам'ятайте цих хлопців та слідкуйте за ними, вони ще проявлять себе в Україні!

Понравился ответ? Поделись:

Катерина Пилипчук:
0
Ви такі відкриті і щирі люди, і до фанів завжди привітні. Вам відома зіркова хвороба чи вона вас оминула?
Не знаємо, це ж треба питати не у нас. Треба запитати у когось іншого: чи хворіють "Антитіла" на зіркову хворобу? А ми, звісно, скажемо, що ми на неї не хворіємо, що ми самі класні щирі, хоч до рани прикладай :)

Понравился ответ? Поделись:

Вадим Варакута:
0
Останнє питання) Як так сталось, що у версії пісні "Танцюй" для одної радіо станції, той же текст що і в пісні "Фари"?)) До зустрічі в турі)
Дуже просто. Була така своєрідна затравочка і спонукало нас до цього спілкування з музредом однієї з радіостанцій. Потім, власне, ця затравка розвилась в повноцінну пісню. Мені здається, що вона вийшла досить качова, людям подобається, вже пишуть, що ця пісня - одна з фаворитів альбому.

Понравился ответ? Поделись:

Вадим Варакута:
0
Чому з диском "Все Красиво" не було книжечки з текстами пісень?) і чи буде ця книжечка з диском "Сонце"?
Тарас: Заходьте і дивіться тексти в Інтернеті - зараз все це дуже просто. Більше того, сьогодні вийдуть всі тексти альбому "Сонце", ми зробимо пост в соцмережах. Мене інколи коробить, коли люди, слухаючи пісню, починають вигадувати свій текст, той, який вони чують - він не завжди коректний, тому ми вирішили цього разу одразу з альбомом видати всю лірику і кожне слово ви там зможете прочитати.

Понравился ответ? Поделись:

Вадим Варакута:
0
як думаєте, які пісні з нового альбому стануть концертними хітярами, типу як "Молоком", "Бери Своє" і т.д.?
Це тільки час покаже. От поїдемо в тур і в турі будемо дивитись. Треба, щоб, ви, друзі, переварили альбом - щоб ви його почули і відчули. Спочатку музику, потім меседжі. Альбом досить багатогранний, його можна сприймати на різних рівнях. І поверхнево, і глибоко замислюватись над тим, що ми хотіли передати музикою, текстами та атмосферою пісні. Думаємо, ми зробимо якесь опитування: яка пісня най-най-най..., яку хочеться чути... Нам важлива ваша думка, ваші відгуки стосовно того, що ми робимо. Крім цього в тур ми візьмемо з собою пісні, які не увійшли в цю платівку і які ми будемо виконувати поки що тільки наживо. І ще до туру ми плануємо зняти відео.

Понравился ответ? Поделись:

Вадим Варакута:
0
Тарас, коли Ваша виставка Ukraine Exists приїде в Україну? Дуже цікаво самому подивитись і я, як голова туристичного відділу, можливо б зробив екскурсію на факультеті. Я думаю нашим би теж було б дуже цікаво)
Тарас: Обов'язково приїде. Були проблеми з таможнею, але з тижня на тиждень вона вже має бути в Києві.

Понравился ответ? Поделись:

Вадим Варакута:
0
Чуваки! Вчора був просто нереальний концерт! Жму Вам всім руки) Крутий сет-лист! Білорусам респект!) Питання: які сюрпризи варто очікувать в турі?
Це додаткові пісні, які не увійшли до альбому. Крім цього, в кожне місто ми веземо гарне світлове та відеошоу. Ми вже над цим працюємо, працюють наші віджеї. Ми веземо звук в кожне місто - зі Львову з нами їдуть дві звукові контори. І ще один сюрприз ми провеземо по кожному місту - поки що ми не розкажемо, що це. Анонсуємо це десь на протязі тижня. Ми готуємо дуже кльову акцію для всіх прихильників нашого гурту - кожен, хто придбає квиток, буде приймати участь в шалено класній акції з неймовірним розвитком подій.

Понравился ответ? Поделись:

Світлана:
0
Тарасе, на кого Ви вчилися? Якою була тема Вашої дипломної роботи?:)
Я вчився на юриста, у мене диплом - правознавство, моя дипломна робота, здається, була по кримінальному праву. Я писав на першому курсі наукову роботу - Проблема популяризації української мови серед молоді України. Вона для мене була дійсно дуже цікавою.

Понравился ответ? Поделись:

Тетяна:
0
Яка чисельність вашої команди разом із менеджментом,якщо він у вас є. Чи ви самі робите всю роботу?
Тарас: Наш головний менеджер - це Сергій Вусик, він є директором команди, він і є той менеджмент, який здійснює оперативне управління багатьма процесами. Сергій: Більшість продюсерських функцій ми з Тарасом виконуємо вдвох. Також Максим Сиволап - це наш незмінний шостий учасник гурту, який з нами вже 10 років, він залучається до створення музики, до надання атмосфери, до аранжування. Дмитро Жолудь, Денис Швець, Нікіта Астраханцев, наш звукорежисер, Денис по світлу, наш менеджмент, наш незмінний водії з незмінним бусом... от і порахуйте.

Понравился ответ? Поделись:

Джекки:
0
Ваші прихильники вам часто щось дарують, а які подарунки запам'яталися вам найбільше?
Торти та пиріжки :) Вчора було два дуже крутих подарунки - картину намалювала дівчина та альбом з історією гурту "Антитіла" з самого початку, в хронологічній послідовності і з можливістю розширювати цей альбом, додавати нові сторінки. Ми зробимо невеличкий відеобзор та викладемо його в Інтернет.

Понравился ответ? Поделись:

Таня:
0
Здравствуйте ребята.В первую очередь хочется сказать спасибо за ваше творчество.От простых , наполненных драйвом песен , до глубоких текстов ,которые бьют в самое сердце . Вы растёте и нередко экспериментируйте ) Антитела 2017 , какие они ? Что интересного ждать поклонникам ) спасибо
Антитіла-2017 - це альбом "Сонце". Зайдіть на наш сайт або на наші сторінки в соцмережах і послухайте від початку до кінця всі пісні, а потім ще раз, а потім ще раз три рази - і ви відчуєте, що таке Антитіла-2017. З цим альбомом ми поїдемо в наш великий зимовий тур в лютому 2017 і до кожного міста ми привеземо цей альбом наживо. Власно, там ви вже зможете відчути, які Антитіла-2017 наживо. Все в ваших руках - just do it! До побачення!

Понравился ответ? Поделись:

Юля:
0
Доброго вечора! Я ваша шанувальниця) Обожнюю ваші пісні:) Маю до вас запитання) Чи поїдете ви цього року на Євробачення?)
Ні, не поїдемо. Ми не приймаємо участі у відборі.

Понравился ответ? Поделись:

Джекки:
0
Тарасе, який склад гурту ви вважаєте золотим? І як ви знайшли такого крутого гітариста – Дмитра Жолудя?
Тарас: Що значить, який склад гурту золотий? Може він ще попереду? Справа в тому, що на прикладі Дмитра можна дати такий хрестоматійний приклад того, що коли ти маєш свою мрію, ти мусиш до неї йти. Власне Дмитро з таких - він з Кривого Рогу приїхав до Києва підкорювати столицю, абсолютно простий хлопець з абсолютно простим ставленням до життя і вірою в те, що він хоче бути музикантом-гітаристом, що він хоче бути в цьому успішним. Він довго-довго до цього йшов, мабуть, років 10. І, нарешті, ми знайшли його, а він - знайшов нас. Ми попрощались зі своїм попереднім гітаристом і, власне, відкрилось це вікно, цей шанс для Дмитра - він себе дуже гарно проявляє, він хоче розвиватись та йти вперед. Як буде в майбутньому, яким буде склад - я цього не знаю, все в житті змінюється, може статись все що завгодно. Але наразі ми видаємо в цьому складі те, що видаємо - такі альбоми, таку енергетику на концертах і вона подобається людям. Судячи з відгуків - все добре.

Понравился ответ? Поделись:

Євгенія:
0
Чи завітаєте ви влітку на фестивалі? Якщо так, то на які?
Сергій: Вже сьогодні ми почали спілкуватись з організаторами фестивалю " Бандерштат". Як я розумію, всі інші фестивалі поки що не розпочали підготовчий процес. Тарас: Що варто відмітити - в крайні дійсно зароджується серйозна фестивальна культура, коли лайнапи формуються за півроку, а в деяких фестивалях перші артисти з'являються навіть вже за рік. Тобто вже формується фестивальна культура, коли людина знає, що вона потрапить на фестиваль і там буде гарна музика. Звичайно, ми із задоволенням приймаємо участь в фестивалях - нам подобаються опенейри та великі сцени, це зовсім інша енергетика та атмосфера. І робите її ви, коли приходите: 5-10 тис людей - це надзвичайно потужно. Тому, звичайно, якщо нас будуть запрошувати, ми будемо вести перемовини і обов'язково приїжджати туди, куди ми вважаємо за потрібне.

Понравился ответ? Поделись:

Паша:
0
Чи буде відбуватися концерт в Чікаго 14.01? Якщо так то де можна придбати квитки?
Концерти в Америці відбудуться у квітні. З'явились нові пропозиції - концертний графік та концертний тур Америкою буде розширюватись, крім цього додається ще Канада. Тому ми вирішили об'єднати це в один великий закордонний тур і провести його після українського - у другій половині квітня. Можливо, будуть ще концерти в Європі.

Понравился ответ? Поделись:

Ольга:
0
Доброго дня! Дякую вам за вашу творчість, вона дуже багато для мене зачить. З нетерпінням чекаю виходу нового альому. Чи буде афтограф сесія перед концертом у Дніпрі? Дуже хочеться побачитися, але минулого року після концерту до вас не пускали.
Все дуже просто: якщо не пускали - значить автограф-сесія була до концерту. Якщо організовується зустріч перед концертом, то всі, хто хочуть сфотографуватись та отримати автограф - повинні прийти на автограф-сесію. А якщо немає автограф сесії в місті, то "Антитіла" обов'язково залишаються після концерту і всім бажаючим роздають автографи та фотографуються.

Понравился ответ? Поделись:

Комментарии

символов 999